Εμφανίσεις Περιεχομένου : 808519
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δέκατη έκθεση ζωγραφικής και καλλιτεχνημάτων Ασσιωτών καλλιτεχνών «Στ' Αχνάρια του Κκάσιαλου» (12-1-2018) Εκτύπωση E-mail

 

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος «Η ΑΣΣΙΑ» διοργανώνει την 10η  Έκθεση Ζωγραφικής και Καλλιτεχνημάτων Ασσιωτών Καλλιτεχνών «ΣΤ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΑΣΙΑΛΟΥ»

 

Αγαπητοί καλλιτέχνες της Άσσιας,


Φέτος ο Πολιτιστικός μας Σύνδεσμος διοργανώνει την έκθεση η οποία θα γίνει στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία μεταξύ της 18 και 22 Μαΐου 2018.
- Για την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία της έκθεσης παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την 3  Μαΐου 2018.
- Τα έξοδα θα τα αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος.  Οι εκθέτες καλούνται μόνο να συνεισφέρουν από Eυρώ10 ως ετήσια συνδρομή.

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ  -  2 μέχρι 2,5 τρεχάμενα μέτρα  (Θα εξαρτηθεί από  τον τελικό αριθμό συμμετοχών)  -  Ύψος  μέχρι 1,5 μ. - Διαστήματα μεταξύ εκθεμάτων περίπου 15 εκ.
ΣΗΜ.  Τα εκθέματα για τον τοίχο να έχουν πίσω την απαραίτητη υποδομή για ανάρτηση.

 

ΑΛΛΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ  -  Θα υπάρχουν τραπέζια.  Όσοι έχουν δικά τους βάθρα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

 

- Για κάθε έργο να αναφέρεται όνομα καλλιτέχνη και τίτλος. (Θα τα γράψουμε σε καρτέλες).
- ΣΤΗΣΙΜΟ  ΕΚΘΕΣΗΣ  -  18 Μαΐου 2018 -  Ώρα 13:00-19:00  από τους ίδιους τους καλλιτέχνες σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού.
- Τα εκθέματα θα επιστραφούν την Τρίτη, 22.5.2018   μεταξύ 13:00-16:00  (Δεν υπάρχει χώρος να φυλαχτούν για αργότερα).

- Ιδιαίτερες έντυπες  προσκλήσεις δεν θα σταλούν.  Προωθήστε ηλεκτρονικά την πρόσκληση σε γνωστούς και φίλους είτε με "email" είτε μέσω του facebook. (Μπορείτε να την κοινοποιήσετε και να καλέσετε φίλους με προσωπικό μήνυμα).

Η συνεργασία σας θα συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία της έκθεσης.

 

ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Για επικοινωνία:

Ντίνα Κούππα                   Τηλ.  99339822          email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δέσπω Κακούρη               Τηλ. 99829881           email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
assia.org.cy | Copyright 2009 All Rights Reserved | Designed by Netcy.com